Prøv i 7 dage, du vil ikke fortryde det i 1 sek.

Hvorfor virker

OXYGYM

OXYGYM

Funktionel træning har været kendt og populært i mange år og der er store konkurencer verden over med den træningsform. Den her træningsform, sammen med et community, får dig til at blive presset helt op til maks, hver eneste træning.

Hvorfor virker

OXYGYM

Funktionel træning har været kendt og populært i mange år og der er store konkurencer verden over med den træningsform. Den her træningsform, sammen med et community, får dig til at blive presset helt op til maks, i hver eneste træning.

40+

hold pr. uge

Oxygym

community

Vi sikrer at alle får success

Om du er nybegynder eller top trænet så vil du opleve at der er plads til alle, for hos os hjælper vi hinanen.

Community

I Oxygym har vi et super fedt community, hvor vi støtter og udfordrer hinanden til at yde vores bedste og dermed blive stærkere.

45 timer om ugen

Vi har 45 timer om ugen som du frit og ubegrænset kan vælge mellem. Der ud over kører vi strong- og bootcamps samt kickstarterhold så du også har mulighed for at få finjusteret din teknik.

noget for enhver

Vores træning har en stor pallette, der omfatter styrketræning, cardio, teknik, core og udholdenhed. Der er ikke to timer, der er ens og vores trænere sørger for at du får sved på panden og et kæmpe smil på læberne.

events

Vi afholder desuden nogle forskellige events for at ryste folk endnu mere sammen. Eksempler kan være vinsmagning, sommerfest, julefrokost, halloween, nytårstræning mm

Prøv din første time nu, og bliv en del af det lokale trænings community